+31 6 2488 2748 info@novaarttattoo.com

Wie wij zijn

 

 

 

 

 

 

Roxanne Horn

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Horn.
Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden. Alleen was nog niet duidelijk in wat precies.

Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt. Ze zette haar bedrijf, RoxaRosa, op tijdens haar studie en ging hier na haar studie mee verder.

In eerste instantie bood ze via RoxaRosa face- en bodypaint diensten aan. Denk hierbij aan kinder-schminken op feestjes of belly-paintings bij zwangere dames. Maar al snel liep dit uit tot het aanbieden van cursussen in face- en bodypainting en lesgeven over de hele wereld.

Ze deed tevens mee aan internationale bodypaint wedstrijden en is uiteindelijk ‘met pensioen gegaan’ na het bereiken van 3e op het wereld kampioenschap en 4e op het Europese kampioenschap in 2015.

Tijdens deze activiteiten is ze gestart met tatoeëren en besloot ze hiermee door te gaan. Na gewerkt te hebben in diverse shops en daar veel geleerd te hebben was het eindelijk tijd om de lang verwachte stap te zetten naar een eigen studio.

Roxanne volgen op social media?

Mae Douglas

Ongeveer 13 jaar geleden leerde Roxanne Mae Douglas kennen bij de H&M waar ze beiden werkten. Jarenlang omgaan in privé- en werksfeer and still going strong.

Deze single mom van twee zoons heeft jaren lang in de detailhandel gewerkt maar was op zoek naar een baan waar ze haar hart en ziel in kwijt kon en waarbij ze zich niet anders hoefde voor te doen dan wie ze is. Samen met Roxanne heeft ze Nova Art Tattoo vanaf de beginfase helpen opstarten en vormen ze samen de kern van het bedrijf.   

Gastvrij zijn, dingen regelen, persoonlijke service geven, de zaak draaiende houden, maar waar een tattoo op de hand wel is toegestaan. Bij Nova Art voelt ze zich thuis.
Mae is jou eerste aanspreekpunt als je de studio binnen loopt of als je ons een mailtje stuurt!

Deborah Kromodjojo

Deborah Kromodjojo is 2,5 jaar werkzaam als tatoeëerder en werkt bij Nova Art sinds november 2018. Na 1 gesprek was ze gelijk aangenomen!

Deborah is een multi talentje en voor dat ze begon met tatoeëren heeft ze van alles gedaan, van een afgeronde kappersopleiding tot meubel vakschool. Deborah haar specialisme is ornamental en floral maar draait haar hand niet om voor fineline en kleine schattige tattootjes  

Wij zijn super blij met deze talentvolle laid back gezellige chick! En niet te vergeten, moeder van drie fantastische zoontjes!

Deborah werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Deborah volgen op social media?

Jenya Kuzmenko

Jenya Kuzmenko, aka Lodfu, is onze artiest uit de Oekraïne. Ze tatoeëert 10 jaar en woont sinds 2018 in Nederland. We zijn haar tegen gekomen op de Amsterdam Tattoo Conventie en nu werkt ze als regular guest artist bij ons! Samen met haar man woont ze in Rotterdam. Als klein meisje dat altijd gekke cartoons in haar schoolboeken tekende had ze nooit durven dromen dat ze later tattoo artiest zou worden. Jenya haar favoriete tattoo stijlen zijn zwart/ grijs realisme, kleur realisme en ze doet ook watercolor!

Jenya is boekbaar op donderdag en vrijdag, maar geef vooral je beschikbare dagen voor want ze is flexibel! 

Jenya volgen op social media?

Alex Anvil

 Alex Anvil is een van onze nieuwe artiesten! Alex komt oorspronkelijk uit Servie en is 5 jaar geleden naar Nederland verhuist omdat hij verliefd werd op het mooie Amsterdam!

Al sinds dat hij een jaar of 5 is heeft hij een interesse voor kunst en tekenen. Tijdens de middelbare school is dat ontwikkeld tot een passie voor graffiti en street art. Die passie is verder gegroeid tot airbrush en tot slot tatoeëren. Tatoeëren is zijn favoriete medium om zijn kunsten te uiten, maar voor de hobby airbrushed en bodypaint hij ook. 

Alex heeft 9 jaar ervaring met tatoeëren in diverse stijlen. Hij vind het lastig om voor 1 stijl te gaan want zijn interesse ligt in vele. Vandaar dat je in zijn werk vaak meerdere stijlen gecombineerd terug ziet. Watercolor, color, dotwork, graphic, abstract, surrealistic, sketchy, alles komt samen in zijn eigen stijl! Hij helpt je graag om je ideeen om te zetten in een origineel Alex design!

Alex werkt op woensdag en vrijdag  

 

Alex volgen op social media?

 

Johe van der One

 Johe is ook een van onze nieuwe artiesten! Johe is onze Spaanse kunstenaar met 23 jaar ervaring in graffiti en 10 jaar ervaring in de wereld van het tatoeëren. 
Johe is een niet alleen een geweldige tatoeëerder maar een echte kunstenaar op vele vlakken waaronder schilderen.

Van kleurrijk abstract tot zwart grijs old school, Johe beheerst het allemaal.
Hij vindt het vooral belangrijk een positieve connectie te vinden met zijn klant, van idee door het hele process naar de tattoo als eind resultaat! 

Johe werkt op dinsdag en zaterdag.

   

Johe volgen op social media?

 

BELEVENIS

We hopen dat je bij ons binnenstapt in een studio waar je blij van wordt. Aangenaam en geïnspireerd. Dat je vriendelijk en goed wordt geholpen en je ervaring bij ons wilt delen met familie en vrienden.

Je bent vrij bij ons om je (beste) vriend(in) mee te nemen als je getatoeëerd wordt, maar we hopen dat je je ook gewoon lekker ontspannen voelt als je alleen komt voor je tattoo. Laat je weten of het gelukt is?

JIJ EN WIJ

Wij willen meer voor onze klanten betekenen. Zo hebben wij een customer base waar je je voor kan aanmelden en dan profiteer je van leuke aanbiedingen. Als je een afspraak bij ons hebt ingeboekt dan wordt je automatisch lid. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van interessante acties en aanbiedingen. Hoe vaker je komt en hoe meer mensen via jou bij ons terecht komen, hoe meer je kan opklimmen in ons bestand tot Nova Art gold member.

Elk kwartaal posten wij een interessant verhaal achter de tattoo van een van onze klanten. Maar vergis je niet in wat wij interessant vinden.. Bij Nova Art willen we juist een breed perspectief bieden en een nieuwe kijk op tattoos!

WIJ VOOR DE WERELD

Roxanne steunt al, voordat ze met Nova Art begon, diverse goede doelen. Want er is altijd een manier waarmee je een bijdrage kan leveren voor de wereld waarin je leeft. Iedereen kan iets doen, op zijn eigen manier. En dit is de manier van Nova Art.

We steunen onder andere de stichting Bijen is Leven, Save Tigers Now voor de tijgers en Save Elephant.org voor de olifanten in Thailand.
Daarnaast hebben we de optie om jou als vegan te helpen door vegan producten te gebruiken tijdens het hele tattoo proces.