Wie wij zijn

 

 

 

 

 

 

Roxanne Horn

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Horn. Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden, maar wat ze precies wilde doen, dat was haar nog niet duidelijk.

Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt. Ze zette haar bedrijf ‘RoxaRosa face en bodypaint’ op tijdens haar studie en ging hier na haar afstuderen mee verder.

Ze gaf les en deed mee aan internationale bodypaint wedstrijden en is uiteindelijk ‘met pensioen gegaan’ na het bereiken van 3e op het wereld kampioenschap en 4e op het Europese kampioenschap in 2015.

Tijdens deze activiteiten is ze gestart met tatoeëren en besloot ze te stoppen met bodypainten om zich volledig te focussen op het tatoeëren.
Ondanks dat ze een HSP is, was haar droom om een eigen zaak te hebben. De focus voor Roxanne ligt te allen tijde op de kwaliteit in haar werk. Het is daarom handig om iets mee te nemen om jezelf te vermaken en wellicht rekening te houden met een iets minder spraakzame sessie.

Roxanne is een artiest in de volgende stijlen: Ornamental, geometric, black and grey realism, super fineline, floral

Roxanne volgen op social media?

Mae Douglas

Ongeveer 13 jaar geleden leerde Roxanne Mae Douglas kennen bij de H&M waar ze beiden werkten. Jarenlang omgaan in privé- en werksfeer and still going strong.

Deze single mom van twee zoons heeft jaren lang in de detailhandel gewerkt, maar was op zoek naar een baan waar ze haar hart en ziel in kwijt kon en waarbij ze zich niet anders hoefde voor te doen dan wie ze is. Al vanaf het begin vormt zij samen met Roxanne de kern van Nova Art tattoo.

Gastvrij zijn, dingen regelen, persoonlijke service geven, de zaak draaiende houden. Allemaal op een plek waar een tattoo op de hand wèl is toegestaan. Bij Nova Art voelt ze zich thuis.
Mae is jou eerste aanspreekpunt als je de studio binnen loopt of als je ons een mailtje stuurt!

Deborah Kromodjojo

Deborah Kromodjojo werkt bij Nova Art sinds november 2018. Deborah kwam bij ons binnenlopen en na 1 gesprek was ze gelijk aangenomen!

Deborah is een multi talentje en voor dat ze begon met tatoeëren heeft ze van alles gedaan; van een afgeronde kappersopleiding tot meubelvakschool. Deborah haar specialisme is ornamental en floral, maar draait haar hand niet om voor fineline en kleine, schattige tattootjes. 

Wij zijn super blij met deze talentvolle, gezellige en laid-back chick! En niet te vergeten, moeder van drie fantastische zoontjes!

Deborah werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Deborah is artiest in de volgende stijlen: ornamental, fineline, floral, small tattoos.

Deborah volgen op social media?

Johe van der One

Johe (uit te spreken op z’n Nederlands als: gor-gé) is onze Spaanse kunstenaar met 25 jaar ervaring in graffiti en 13 jaar ervaring in de wereld van het tatoeëren. 
Johe is niet alleen maar een geweldige tatoeëerder. Hij is een echte kunstenaar op vele vlakken, waaronder schilderen.

Van kleurrijk abstract tot zwart grijs old school, Johe beheerst het allemaal.
Hij vindt het vooral belangrijk om een positieve connectie met zijn klant te hebben. Vanaf het eerste idee tot aan de tattoo als eindresultaat!

Johe werkt op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Johe is artiest in de volgende stijlen: Color abstract, black and grey abstract, blackwork, old school, small tattoos. 

Johe volgen op social media?

Kristina Luna 

Kristina is onze half Russische, half Oekraïense artiest wie is opgegroeid in Griekenland. Op haar 19e zette ze haar eerste tattoo en vanaf dat moment droomde ze ervan om tatoeëerder te worden. 8 Jaar later, op haar 27e, begon ze haar apprenticeship. Na 2 jaar in Griekenland te hebben gewerkt, besloot ze naar Amsterdam te verhuizen.
Ze houdt van lijnwerk, fineline of bold lines, en van blackwork tot sexy dames tot vrouwelijke bloemen met whipshading. Daarnaast is zij onze pmu artiest. Ze heeft haar training afgerond aan de Phi Academy en is boekbaar voor microblading, powder brows, faux freckles, eyeliner en lip color tattoo.

Kristina werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Kristina is artiest in de volgende stijlen: small tattoos, blackwork, fineline tattoos, floral.   

Kristina volgen op social media?

Ricky Altman 

Ricky was al een tijdje klant van Roxanne en tijdens de laatste sessie kwam ter sprake dat hij zelf ook een beetje aan het tatoeëren was op zijn eigen been. Roxanne was onder de indruk van zijn eerste 3 tattoos op eigen huid en het onderzoek wat hij tot dan toe zelf had gedaan in de industrie en het vak. Aangenomen als apprentice on the spot, en hij begon gelijk een week later met meelopen!
26 jaar jong en full-time apprentice. We hopen Ricky snel als volleerd artiest in te kunnen boeken maar momenteel is hij nog flink aan het oefenen en is regelmatig op zoek naar modellen. Voor alles wat hij al beheerst heeft hij een voordelig apprentice tarief. Volg zijn Instagram om op de hoogte te blijven!

Ricky werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ricky beheerst black work, linework en soft shading.   

Ricky volgen op social media?

Aimee Handpoka 

Aimee komt uit Luxemburg en is voor de liefde verhuisd naar Utrecht vier jaar geleden. Ze spreekt vloeiend Engels, Luxemburgs, Duits en Frans en verstaat en spreekt een beetje Nederlands. Ze ontmoette Roxanne tijdens bodypaint festivals en zijn hechte vriendinnen geworden. Ze kreeg in 2020 de kans om met handpoken te oefenen bij Nova Art van Roxanne.

Naast handpoken doet ze modellen werk, is ze bodypaint model en werkt ze als honden gedrags therapeut @aimee.pandoga.
Aimee’s passie is het helpen van honden over de hele wereld en afreizen naar Thailand en Sri Lanka om straathonden te bestuderen en trainen. Uiteraard kan ze ook jou helpen om de hand met je hond te versterken!

Aimee werkt als guest artist op donderdagen. 

Aimee volgen op Instagram?

Sanne Dodemont 

Sanne is onze nieuwe marketing manager! Een 26-jarige Nederlandse en fulltime vanlifer, met een liefde voor kunst en natuur.
Ze heeft een achtergrond in journalistiek, horeca, verpleging, fitness en management, wat haar tot de all-rounder maakte die ze nu is.

Daarnaast runt ze haar eigen bedrijf als digitale nomade, waardoor ze samen met haar partner en hond vrij door het land kan zwerven.

Hoewel ze al veel verschillende dingen heeft gedaan, staat ze altijd te popelen om nieuwe dingen te leren en streeft ze ernaar om het beste uit alles te halen.

Sanne werkt elke woensdag vast in Haarlem
Volg Sanne haar camper avonturen op Instagram: 

BELEVENIS

We hopen dat je bij ons binnenstapt in een studio waar je blij van wordt. Aangenaam en geïnspireerd. Dat je vriendelijk en goed wordt geholpen en je ervaring bij ons wilt delen met familie en vrienden.

Je bent vrij bij ons om je (beste) vriend(in) mee te nemen als je getatoeëerd wordt, maar we hopen dat je je ook gewoon lekker ontspannen voelt als je alleen komt voor je tattoo. Laat je weten of het gelukt is?

JIJ EN WIJ

Wij willen meer voor onze klanten betekenen. Zo hebben wij een customer base waar je je voor kan aanmelden en dan profiteer je van leuke aanbiedingen. Als je een afspraak bij ons hebt ingeboekt dan wordt je automatisch lid. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van interessante acties en aanbiedingen. Verder versturen we regelmatig de nieuwsbrief met leuke weetjes over de zaak en aankomende acties. 

 

WIJ VOOR DE WERELD

Roxanne steunt al, voordat ze met Nova Art begon, diverse goede doelen. Want er is altijd een manier waarmee je een bijdrage kan leveren voor de wereld waarin je leeft. Iedereen kan iets doen, op zijn eigen manier. En dit is de manier van Nova Art.

We steunen onder andere de stichting Bijen is Leven, Save Tigers Now voor de tijgers en Save Elephant.org voor de olifanten in Thailand.
Daarnaast hebben we de optie om jou als vegan te helpen door vegan producten te gebruiken tijdens het hele tattoo proces.