Wie wij zijn

 

 

 

 

 

 

Roxanne Horn

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Horn.
Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden. Alleen was nog niet duidelijk in wat precies.

Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt. Ze zette haar bedrijf, RoxaRosa face- en bodypaint, op tijdens haar studie en ging hier na haar studie mee verder.

Ze gaf les en deed mee aan internationale bodypaint wedstrijden en is uiteindelijk ‘met pensioen gegaan’ na het bereiken van 3e op het wereld kampioenschap en 4e op het Europese kampioenschap in 2015.

Tijdens deze activiteiten is ze gestart met tatoeëren en besloot ze te stoppen met bodypainten om volledig te focussen op het tatoeëren.
Ondanks dat ze een HSP persoon is was haar droom om een eigen zaak te hebben. De focus voor Roxanne ligt ten alle tijde op de kwaliteit in haar werk, het is handig om iets mee te nemen om jezelf te vermaken en wellicht rekening te houden met een iets minder spraakzamere sessie.

Roxanne is een artiest in de volgende stijlen: Ornamental, geometric, black and grey realism, super fineline, floral

Roxanne volgen op social media?

Mae Douglas

Ongeveer 13 jaar geleden leerde Roxanne Mae Douglas kennen bij de H&M waar ze beiden werkten. Jarenlang omgaan in privé- en werksfeer and still going strong.

Deze single mom van twee zoons heeft jaren lang in de detailhandel gewerkt maar was op zoek naar een baan waar ze haar hart en ziel in kwijt kon en waarbij ze zich niet anders hoefde voor te doen dan wie ze is. Samen met Roxanne heeft ze Nova Art Tattoo vanaf de beginfase helpen opstarten en vormen ze samen de kern van het bedrijf.   

Gastvrij zijn, dingen regelen, persoonlijke service geven, de zaak draaiende houden, maar waar een tattoo op de hand wel is toegestaan. Bij Nova Art voelt ze zich thuis.
Mae is jou eerste aanspreekpunt als je de studio binnen loopt of als je ons een mailtje stuurt!

Deborah Kromodjojo

Deborah Kromodjojo is 3,5 jaar werkzaam als tatoeëerder en werkt bij Nova Art sinds november 2018. Na 1 gesprek was ze gelijk aangenomen!

Deborah is een multi talentje en voor dat ze begon met tatoeëren heeft ze van alles gedaan, van een afgeronde kappersopleiding tot meubel vakschool. Deborah haar specialisme is ornamental en floral maar draait haar hand niet om voor fineline en kleine schattige tattootjes  

Wij zijn super blij met deze talentvolle laid back gezellige chick! En niet te vergeten, moeder van drie fantastische zoontjes!

Deborah werkt op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Deborah is artiest in de volgende stijlen: ornamental, fineline, floral, small tattoos.

Deborah volgen op social media?

Jenya Kuzmenko

Jenya Kuzmenko, aka Lodfu, is onze artiest uit de Oekraïne. Ze tatoeëert 10 jaar en woont sinds 2018 in Nederland. We zijn haar tegen gekomen op de Amsterdam Tattoo Conventie en nu werkt ze als regular guest artist bij ons! Samen met haar man woont ze in Rotterdam. Als klein meisje dat altijd gekke cartoons in haar schoolboeken tekende had ze nooit durven dromen dat ze later tattoo artiest zou worden. Jenya haar favoriete tattoo stijlen zijn zwart/ grijs realisme, kleur realisme en ze doet ook watercolor!

Jenya is boekbaar op vrijdagen.

Jenya is artiest in de volgende stijlen: Color realism, black and grey realism, small realism tattoos, watercolor. 

Jenya volgen op social media?

Johe van der One

 Johe is onze Spaanse kunstenaar met 23 jaar ervaring in graffiti en 10 jaar ervaring in de wereld van het tatoeëren. 
Johe is een niet alleen een geweldige tatoeëerder maar een echte kunstenaar op vele vlakken waaronder schilderen.

Van kleurrijk abstract tot zwart grijs old school, Johe beheerst het allemaal.
Hij vindt het vooral belangrijk een positieve connectie te vinden met zijn klant, van idee door het hele process naar de tattoo als eind resultaat! 

Johe werkt op dinsdag, woensdag en zaterdag.

Johe is artiest in de volgende stijlen: Color abstract, black and grey abstract, blackwork, old school, small tattoos. 

Johe volgen op social media?

Kristina Luna 

Kristina is ons nieuwste artiest! Ze is half Russisch, half Oekraïens en opgegroeid in Griekenland.  Ze was jarenlang onder de indruk van de ontwikkelingen binnen de tattoo industrie en werd verliefd op hoe je met tattoos een lijf kan decoreren. Op haar 19e zette ze haar eerste tattoo en vanaf dat moment droomde ze ervan om tatoeerder te worden. 8 jaar later, op haar 27e, begon ze haar apprenticeship en werkte ze 2 jaar in Griekenland waarna ze naar Amsterdam verhuisde. Een jaar is voorbij en ze kon niet blijer zijn met haar keus.
Ze houdt van lijnwerk, fineline of bold lines, en van blackwork tot sexy dames tot vrouwelijke bloemen met whipshading. Het mooiste aan haar vak vind ze de toewijding die ze kan geven aan elke lijn en het tevreden gevoel dat haar geeft. Om het af te maken is de lach van de klant voor haar onbetaalbaar.

Kristina werkt op dinsdagen

Kristina is artiest in de volgende stijlen: small tattoos, blackwork, fineline tattoos, floral.   

Kristina volgen op social media?

Ramona Recupero

Ramona, aka Rony, werkt vanaf juli 2020 bij ons op de zaterdag. Rony is 24 jaar en geboren in Rome, Italië en is 4 jaar geleden verhuisd naar Amsterdam. Ze tekent sinds dat ze 6 jaar oud was en vroeger wilde ze stylist worden. Rony heeft vanaf haar 15 al tattoos en zo was de interesse in het vak gewekt. Haar moeder kocht haar eerste tattoo machine omdat ze liever had dat haar dochter zichzelf ging tatoeeren dan dat ze meer piercings zou nemen!
Vanaf haar 18e tot nu doet ze dit vak al met veel liefde. Ze heeft twee diplomas behaald in Italie op de kunstschool voor tatoeëerders en piercers. Tijdens deze studie heeft ze veel geleerd over het menselijk lichaam, huid en hygiene. 
Op haar 21e is ze naar Nederland verhuisd en haar skills groeide in een sneltreinvaart door de vele artiesten/ collega’s waar ze mee samen heeft gewerkt.
Ze had een interesse gekregen in ‘handtapping’ en ‘handpoking’ en de tattoos van inheemse culturen en stammen. Veel van haar tattoos zijn daarom geinspireerd door de Aziatische cultuur en het Hindoeisme.

Rony werkt op zaterdagen

Rony is artiest in de volgende stijlen: small tattoos, blackwork, black&grey.   

Rony volgen op social media?

BELEVENIS

We hopen dat je bij ons binnenstapt in een studio waar je blij van wordt. Aangenaam en geïnspireerd. Dat je vriendelijk en goed wordt geholpen en je ervaring bij ons wilt delen met familie en vrienden.

Je bent vrij bij ons om je (beste) vriend(in) mee te nemen als je getatoeëerd wordt, maar we hopen dat je je ook gewoon lekker ontspannen voelt als je alleen komt voor je tattoo. Laat je weten of het gelukt is?

JIJ EN WIJ

Wij willen meer voor onze klanten betekenen. Zo hebben wij een customer base waar je je voor kan aanmelden en dan profiteer je van leuke aanbiedingen. Als je een afspraak bij ons hebt ingeboekt dan wordt je automatisch lid. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van interessante acties en aanbiedingen. Hoe vaker je komt en hoe meer mensen via jou bij ons terecht komen, hoe meer je kan opklimmen in ons bestand tot Nova Art gold member.

Elk kwartaal posten wij een interessant verhaal achter de tattoo van een van onze klanten. Maar vergis je niet in wat wij interessant vinden.. Bij Nova Art willen we juist een breed perspectief bieden en een nieuwe kijk op tattoos!

WIJ VOOR DE WERELD

Roxanne steunt al, voordat ze met Nova Art begon, diverse goede doelen. Want er is altijd een manier waarmee je een bijdrage kan leveren voor de wereld waarin je leeft. Iedereen kan iets doen, op zijn eigen manier. En dit is de manier van Nova Art.

We steunen onder andere de stichting Bijen is Leven, Save Tigers Now voor de tijgers en Save Elephant.org voor de olifanten in Thailand.
Daarnaast hebben we de optie om jou als vegan te helpen door vegan producten te gebruiken tijdens het hele tattoo proces.