Regular Guests

Aimee Handpoka 

Aimee komt uit Luxemburg en is voor de liefde verhuisd naar Utrecht vier jaar geleden. Ze spreekt vloeiend Engels, Luxemburgs, Duits en Frans en verstaat en spreekt een beetje Nederlands. 

Aimee is onze regular guest artist en haar werkzame dagen verschillen per maand. Door dat ze meerdere banen heeft is ze veel aan het reizen. Het beste is om met haar contact op te nemen om alles voor je tattoo wens te bespreken.

Rodrigo Eric

Rodrigo is onze Braziliaanse guest artist. Hij is werkzaam in Brussel en kwam eens in de zoveel tijd bij ons werken om zijn eigen klanten te kunnen helpen die in onze omgeving wonen. De vibe was goed en zijn werk is prachtig. Hij is nu ook boekjaar voor onze eigen klanten!

Via onze socials en via zijn Instagram houden we iedereen op de hoogte wanneer hij weer bij Nova werkzaam is.

Oliver Mischler – The Inkmerchant 

Oliver tatoeeert 9 naar waarvan hij 6 jaar heeft gewerkt in Amsterdam. Hij is voor de liefde verhuisd naar Warsaw. maar komt regelmatig terug naar Nederland en is dan boekbaar bij Nova Art. 
Je kan het algemene boekingsformulier gebruiken en “geen voorkeur voor artiest’ aanvinken om bij Oliver in te boeken.

Oliver is bij ons op:

vrijdag 3 februari & zaterdag 4 februari

vrijdag 10 februari & zaterdag 11 februari

Johe Tattoos 

Johe heeft 2 jaar bij ons gewerkt voor dat hij zijn eigen studio heeft geopend in Zierikzee. Gelukkig komt hij regelmatig bij ons guesten.
Het beste is om contact met hem op te nemen om een afspraak in te boeken voor bij ons in de studio.

Via het contactformulier op www.johevanderone.com kan je hem berichten.