Prijs informatie

 

 

 

 

 

Een tattoo heb je voor de rest van je leven. Het is dus erg belangrijk dat jij helemaal achter jouw keuze staat en dat je niet zomaar iets op je lichaam laat zetten. Je wilt natuurlijk wel iets moois zien, iedere keer dat jij naar je tattoo kijkt. Iets wat je met trots ook aan anderen wilt en kunt laten zien.

Als je kijkt naar een paar schoenen, dan kan je aan het merk al zien wat de kwaliteit hiervan is én wat deze hebben gekost. Hetzelfde geldt voor een tatoeage. Alleen kan je een tattoo aan het einde van de dag niet uitdoen om ze vervolgens nooit meer te dragen als ze je niet bevallen. Onthoud dus dat besparen op een tatoeage misschien niet de juiste keuze is. Zeker niet als het werk van de artiest naar jouw wens is.

De prijs die jij moet betalen voor je tattoo hangt uiteindelijk helemaal af van jouw wensen.

Voor een specifieke prijsbepaling van jouw ontwerp kan je het beste contact met ons opnemen.

Om je alvast een inzicht te geven in de prijzen hebben we hier een aantal richtlijnen, zodat je toch een beetje weet welke prijs je kunt verwachten voor jouw tattoo.

Ons starttarief is € 70,- en wij werken met vaste prijzen per tattoo.

*Let op! Door een Europese wetswijziging zijn de prijzen van inktkleuren verhoogd. Houd dus rekening met een ‘kleuren tax’ van ongeveer 30%.

Een hele dagsessie ligt tussen de €700,- en €950,-.

De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal uren, of er op de huid getekend moet worden op de dag van je afspraak en natuurlijk wat het design gaat worden.

Voor grote projecten zoals bijvoorbeeld een chestpiece, sleeve of een hele rug rekenen wij €150,- per uur en ongeveer 4/5 uur per sessie. Je bent dan bij ons van 11:00/12:00 uur tot ongeveer 17:00/18:00 uur.

Uiteindelijk hangt de prijs voor grote projecten geheel af van bijvoorbeeld de stijl die je wilt en de bouw van je lichaam. Hiervoor kunt je het beste rekening houden met 5 tot 7 dagsessies. 

Wij ontwerpen jouw design in onze eigen tijd en rekenen deze uren in principe niet mee met de prijs voor je tatoeage. Dus weet dat wij voor de prijs van jouw ontwerp ook echt de tijd nemen om een unieke tattoo voor je te maken, die je met trots kunt dragen! En dat is wel wat waard, of niet dan.

Wij begrijpen dat niet iedereen hetzelfde inkomen of hetzelfde tattoo budget heeft. Iets waardoor veel mensen helaas de keuze maken om in te leveren op de kwaliteit van hun tattoo, om toch maar een plaatje te kunnen laten zetten. 

Is jouw tattoo budget niet zo groot, maar de drang voor een nieuwe tatoeage wel? Kom dan vooral eens langs op onze flash days! Misschien kunnen wij zo toch jouw wens in vervulling laten gaan en je een mooie tatoeage geven met een startprijs van €50,-. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven!

CADEAUBONNEN

Wist je dat we ook cadeaubonnen hebben?

Het bedrag dat jij op de bon wilt laten zetten mag je zelf bepalen. Je kunt de bon in de studio kopen of bestellen via e-mail. Je krijgt de bon dan gewoon thuis gestuurd.
De waarde van de cadeaubon wordt verrekend met een afspraak. Wij geven helaas geen geld terug.

Wil je hier meer informatie over?

Stuur dan een mail naar novaarttattoo@gmail.com.