Prijs informatie

 

 

 

 

 

Waar het heel vaak om draait is de prijs. Alhoewel wij ook graag onze kunst en onze studio sfeer willen benadrukken, maken veel mensen nou eenmaal de keus op wat het gaat kosten. Niet iedereen heeft hetzelfde inkomen of hetzelfde tattoo budget.

Graag willen we meegeven dat wat je budget ook is, je niet moet besparen op een tattoo als het werk van de artiest naar jouw smaak is. We kunnen tegenwoordig zien aan de soort schoenen die iemand draagt wat ze hebben gekost, maar ook aan de kwaliteit van de tattoo valt veel af te lezen. De vraag is wat jij belangrijk vindt en wat jij jezelf waard vindt. Je zal elke dag geconfronteerd worden met de tattoo als je in de spiegel kijkt en ook al zet je de tattoos voor jezelf, het is wel een van de eerste dingen van jou wat andere mensen zien. Sta misschien dus even stil bij wat je wilt uitstralen.

De prijs, die jij moet betalen voor een tattoo, hangt geheel af van je wensen. We hebben richtlijnen zodat je een beetje weet waar je aan moet denken maar het beste is om even contact met ons op te nemen.
Een hele dag is tussen de €700,- en €950,-. dit ligt aan het 
aantal uren, of er op de huid getekend moet worden op de dag en wat voor design het wordt. 

We krijgen vaak de vraag wat een sleeve kost, maar dit hangt geheel af van bijvoorbeeld de stijl die je wilt en de bouw van je lichaam. Je mag wel rekening houden met ongeveer 5/7 dag sessies. Wat de prijs ook is die we geven, vergeet niet dat wij in onze eigen tijd voor je ontwerpen en deze uren in principe niet mee rekenen met de tattoo prijs. Neem deze tijd die wij besteden om speciaal voor jou te ontwerpen wel mee in je afweging of je ons ‘duur’ vindt of niet.

CADEAUBONNEN
Uiteraard hebben we ook cadeaubonnen en je kan zelf het bedrag bepalen. Je kan de bon aanschaffen in de studio of bestellen via email, dan wordt de bon thuis gestuurd. Mail naar novaartattoo@gmail.com voor meer informatie. Het bedrag kan je overmaken via bank of PayPal.