Permanente Make Up

 

 

 

 

 

(Semi-) Permanente make-up door Kristina

Kristina heeft een afgeronde opleiding aan de Phi Academy gehad in microbladen. Daarnaast is zij skilled in powder brows en faux freckles. Alle diensten biedt zij aan op beide locaties, zowel Haarlem als Bussum. Klik hier om een afspraak te maken: Afspraak boeken

Powder brows
De gehele behandeling duurt ongeveer 2 uur.
De vorm van de wenkbrauw wordt gemeten met speciale meet instrumenten en hier wordt rekening gehouden met de vorm van je gezicht.
De gekozen kleur is altijd hetzelfde als de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen.
Bij een vettere huid zal het resultaat sneller vervagen. Ook gezichtsbehandelingen en blootstelling aan de zon zal het resultaat sneller doen vervagen.
Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 2 jaar zitten.

Faux Freckles

De gehele behandeling duurt 1 tot 1,5 uur, dit ligt aan de hoeveelheid gewenste sproetjes.
Het resultaat blijft ongeveer 2 jaar zitten. Daarna zal het langzaam vervagen, dit ligt aan blootstelling aan de zon en gezichtsbehandelingen.
De duur van het genezingsproces hangt af van hoe snel je huid vernieuwt. Gemiddeld is het eindresultaat zichtbaar na 1 a 2 maanden.

 

Prijs informatie

Powder brow €400,- incl touch up na 4 weken
Touch up na 1 jaar is helft van de originele prijs

Faux Freckles (sproetjes) €200,- , touch up niet nodig

Opbouwen van effect na eerste keer is de helft van de originele prijs.

Portfolio PMU

Nazorg en risico’s

NAZORG WENKBRAUWEN

 

De komende dagen ben je verantwoordelijk voor het volgende:

Raak je wenkbrauwen niet aan met je handen. (Alleen wattenstaafjes, tissues en wattenschijfjes)

Dag 1: 30 minuten na de behandeling moeten de wenkbrauwen gewassen/schoongemaakt worden met babydoekjes zonder alcohol (parfum). Breng vervolgens een dun laagje Carl&Johan aan met een wattenstaafje.

Deze procedure moet minstens 5 keer per dag/om de twee uur worden herhaald om korst te voorkomen, de laatste keer vlak voor het naar bed gaan. Gebruik BROWS PATCHES alleen de eerste nacht na de behandeling en verwijder ze ’s ochtends.

Dagen 2 en 3: Gebruik twee keer per dag Carl&Johan (’s ochtends en’ s avonds). Denk er altijd aan om eerst zorgvuldig te wassen met babydoekjes.

Dag 4: Gebruik geen Carl&Johan meer.

Na de behandeling: Gebruik alleen de aanbevolen crème/Skin Candy. Gebruik geen andere crèmes die u niet worden aanbevolen/gegeven. Dit is om reacties zoals infectie en allergieën te voorkomen.

De eerste twee weken na de behandeling moet dit worden vermeden:

Openbare zwembaden, blootstelling aan de zon, solarium, sauna, huid-/schoonheidsbehandelingen, intensieve trainingen waarbij je gaat zweten en contact met stof (huishoudelijk werk en dergelijke).

De artiest is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten gemaakt door de klant in het nabehandelingsproces.

NAZORG SPROETJES

Binnen enkele minuten na uw procedure zullen de sproeten beginnen te oxideren en donkerder lijken. Dit gebeurt wanneer je lichaam een ​​korstje vormt! De donkere kleur zal helen zoals een wondje, dus de kleur zal lichter worden. Sommige gebieden beginnen rond dag 3 of 4 te schilferen en het duurt ongeveer 5-7 dagen voordat de resterende donkere sproeten volledig zijn afgeschilferd (soms kan dit langer duren als je een langzame genezer bent).

ZIT NIET AAN JE SPROETJES! Dit is uiterst belangrijk. Als je aan de sproeten plukt voordat ze klaar zijn om vanzelf af te schilferen, zal dit bijna altijd leiden tot pigmentverlies. De gebieden die schilferen zullen eerst glanzend of “nevelig” lijken, of soms alsof de sproet helemaal verdwenen is, omdat de huid die het pigment nu bedekt gloednieuw is, het is nog niet klaar! Uw tatoeages worden ongeveer 4-6 weken vanaf de dag van uw afspraak weer dieper en volledig genezen.

Ik raad aan om Carl Johan permanent make-up healing cream te gebruiken. Nadat u uw gezicht voorzichtig heeft gereinigd met een natuurlijke zeep, brengt u een kleine hoeveelheid crème aan op de nieuwe sproeten. Herhaal 2-3 keer per dag gedurende 14 dagen.

Breng GEEN make-up of huidverzorgingsproducten aan op je helende sproeten. Dit zal bijna altijd leiden tot infectie of pigmentverlies. Huidverzorging/make-up kan de manier beïnvloeden waarop het nieuw geïmplanteerde pigment zich hecht aan uw huid. Zodra je ziet dat de sproeten allemaal zijn afgebladderd (je merkt het misschien niet op, ze lijken misschien gewoon lichter), kunt u er make-up op aanbrengen. U moet ten minste 2 weken wachten voordat u agressievere huidverzorgingsproducten over het gebied gebruikt, en u wilt alle ingrediënten vermijden die lichtgevoeligheid veroorzaken, omdat ze ervoor zorgen dat de sproeten nog sneller vervagen dan normaal.

ZIT NIET aan je nieuwe sproetentattoos tijdens de eerste fase van het genezingsproces. Dit leidt tot kleurverlies en kan mogelijk zelfs littekens veroorzaken. Laat je lichaam op natuurlijke wijze exfoliëren en regenereren. Het schilferen begint rond dag 3 of 4 en zal 7-10 dagen na de dag van uw procedure zijn voltooid.

Dompel je sproeten NIET onder water. U mag normaal douchen en baden, maar dompel uw nieuwe tatoeage niet onder in het bad, zwembad, bubbelbad of vooral natuurlijke wateren zoals meren.

VERMIJD overmatig zweten 5-7 dagen na het krijgen van uw sproeten, omdat dit het genezingsproces en de eindresultaten kan beïnvloeden.

GEBRUIK GEEN zonnebank (of laat je huid niet bloot staan aan de zon) terwijl uw huid nog actief aan het genezen is (7-10 dagen). Beperk de blootstelling zelfs nadat u genezen bent. UVA/UVB-stralen zorgen ervoor dat tatoeages vervagen en verkleuren.

 

Na genezing:

Hoewel de artiest er alles aan doe om een ​​soepel, gemakkelijk genezingsproces voor u te verzekeren, is het uw verantwoordelijkheid om de richtlijnen voor nazorg die u worden verstrekt zo goed mogelijk op te volgen. Zodra uw huid is genezen, moet u ervoor zorgen dat u de blootstelling aan de zon beperkt. De zon (en zonnebanken) zullen vervaging en verkleuring veroorzaken. Eventuele bijwerking aan uw nieuwe tatoeage kan 6 weken na de eerste procedure worden gedaan.

ER IS GEEN IMPLICIETE OF SCHRIFTELIJKE GARANTIE ALS U UW NIEUWE TATTOO NIET VERZORGT. EN ONTHOUD – IEDEREEN HEELT ANDERS. HEB GEDULD EN LUISTER NAAR JE LICHAAM.

 

Risico informatie

Laat geen permanente make-up aanbrengen:

 • Op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;
 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.;
 • Op een plek waar minder dan zes weken geleden permanente make-up is gezet;
 • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;
 • Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;
 • Als je onder de invloed bent van alcohol of drugs;
 • Als je zwanger bent.

Daarnaast wordt het afgeraden om PMU te laten zetten als je last hebt van één van de volgende aandoeningen:

 • Diabetes
 • Hemofilie
 • Chronische huidziekte
 • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijkingen

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.