Onze studio’s

 

 

 

 

 

Haarlem

Onze studio in Haarlem ligt 500 meter lopen van Haarlem station en recht tegenover een parkeergarage. Via www.interparking.nl kan je een dagkaart voor € 10,- kopen. 
De studio is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 uur – 18:00 uur. Heb je vragen of wil je spontaan een tattoo, dan kan je altijd even bellen of binnenlopen. Haarlem is onze grote studio waar we plek hebben voor vijf tatoeëerders en waar Mae de boekingen voor beide studio’s managed. Hier vind je tevens de collectie van onze Nova Art Crystals.  

 

Bussum

Onze studio in Bussum ligt recht tegenover station Naarden-Bussum op 100 meter lopen. Parkeren kan aan de linkerzijde van de studio, of aan de overkant van het spoor voor € 1,40 per uur. Parkeer niet rechts in de woonwijk, want dit is een vergunningszone!
De studio is een prive studio, wat betekent dat je zonder afspraak niet de studio in kan. Wij hebben in principe geen vaste openingsdagen en -tijden in Bussum. Studio Bussum is het stijlvolle kleinere en rustigere zusje van onze Haarlem studio. ’s Zomers kan je ontspannen je broodje eten in onze mooie tuin en even chillen in de hangmat. We hebben hier plek voor drie tatoeëerders. Meestal is er geen shopmanager aanwezig en de koffie en thee is hier self-service.