Ontwerp informatie

 

 

 

 

 

Om een tattoo voor je te ontwerpen werken we het liefst met een idee, eventuele specifieke elementen die je in je tattoo wilt zien en inspiratie plaatjes van wat je mooi vindt. Aan de hand van deze voorbeelden kunnen wij zien in welke stijl je je tattoo wilt. Hou ruimte vrij voor onze professionele visie om je idee om te zetten in een mooi en goed werkend tattoo design. Niet alle afbeeldingen of ideeën zijn geschikt als tattoo dus het zou zonde zijn als we je moeten teleurstellen omdat je je zo had vastgezet op dat idee.

Soms gebeurt het dat een klant na het inboeken van een afspraak of na een consult aanvullende informatie heeft. Deze informatie kan je tot aan drie dagen na het inboeken van je afspraak kosteloos toesturen. Elke klant wordt meegenomen in het ontwerp proces en als wij op later termijn opnieuw een tattoo design moeten doornemen vanwege wijzigingen of nieuwe ideeën dan kost dit ons extra werk. Hier zullen dan kosten aan verbonden zijn.

Een tattoo design is het mooist als het bij jou past als persoon. Daarom vinden wij het belangrijk dat je zelf al een beetje hebt nagedacht over je tattoo. Zonder eigen inbreng kunnen we je daarom niet helpen met het designen van een tattoo. Niet elke tattoo hoeft een diepe betekenis te hebben of ver van te voren uitgedacht te zijn. Tijdens een consult helpen we je met het omzetten van je idee naar elementen voor je tattoo. Tevens hebben we genoeg boeken liggen met inspiratie en designs waar je uit kan kiezen. Een flash design uit onze boeken wordt maar eenmalig gebruikt, spreekt een design je aan dan blijft het  toch uniek en wordt ie alleen bij jou gezet.

Wij mailen helaas niet van te voren het ontwerp door. Er is er op de dag zelf tijd om kleine aanpassingen te maken. Dat werkt vaak beter en sneller dan heen en weer mailen. 

Hou rekening met het feit dat het vaak alleen een lijn tekening is. Je krijgt dus niet het eind resultaat te zien. Wij weten hoe we de invulling aan de tattoo gaan geven en het is voor ons niet nodig, en zonde van de tijd, om het hele ontwerp uit te werken. Tijdens het tatoeëren vinden wij het tevens fijn om een beetje vrijheid te houden. Soms bedenken we ter plekke dat een andere invulling toch beter werkt dan vooraf uitgedacht. We begrijpen dat het lastig is om in te beelden hoe je tattoo er uit komt te zien aan de hand van een lijntekening, weet dus zeker dat je oke bent met onze werkwijze.

Voor vragen kun je bellen of tijdens openingstijden langskomen in de studio. Mae, de shopmanager, kan je met de meeste vragen helpen. Wil je een tattoo bespreken of advies van een tatoeëerder over je tattoo idee dan kun je een consult aanvragen.

Je kan het beste het afspraken formulier op de website gebruiken en aangeven dat je een consult wilt. Cover tattoos en sleeve tattoos vereisen altijd een consult. Een consult duurt maximaal 30 minuten en kost € 35,-. Dit wordt verrekend als je een afspraak inboekt.

Klik op afspraak boeken voor de specifieke informatie die wij nodig hebben van je.