Afspraak boeken

 

 

 

 

 

  1. Ga in het menu naar ‘Afspraak boeken‘ en vul het formulier in.
  2. Je krijgt een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
  3. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
  4. Na akkoord van jou, op de datum voor de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
  5. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
  6. Drie dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

Je kan ook een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeerder. We vragen €35,- voor een consult wat wordt verrekend met de aanbetaling bij het inboeken van een tattoo afspraak. Voor kleine tattoos is een consult vaak niet nodig, om te bepalen of een consult wat voor jou is kan je ons mailen.

Zonder aanbetaling ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er wel meer tijd inzitten dan de waarde van de aanbetaling, maar wij ontwerpen dan ook niet zonder tattoo afspraak. Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.

Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Vanaf een foto kunnen wij vaak niet zien, of ,en wat, wij ermee kunnen doen voor je. Tijdens het consult bespreken we wat er mogelijk is met je bestaande tattoo. Wij geven uitgebreid advies en uitleg en een consult hiervoor bedraagt ook € 35,-.

Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. Ook maken wij persoonlijke ontwerpen voor onze klanten en tatoeëren deze dus niet nogmaals. Onze creativiteit is oneindig dus helpen wij je graag met een ontwerp wat wij speciaal voor jou maken.

Je zult dus helaas niet vooraf inzien hoe de tattoo er exact uitkomt te zien. Je bent bij het inboeken van een afspraak als het goed is al bekend met ons werk, wij hopen dat vertrouwen in ons en onze visie voldoende voor je is.

Je kan overige informatie, voorbeelden of wijzigingen indienen tot aan 3 dagen na het inboeken van de afspraak. Dien je dit later in dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht, omdat het proces voor het ontwerp al in gang is gezet.