Afspraak boeken

 

 

 

 

 

  1. Ga in het menu naar ‘Afspraak boeken‘ en vul het formulier in. Boek je voor 2 personen dan mag je hiervoor 1 formulier gebruiken.
  2. Je krijgt eventueel een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
  3. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
  4. Na akkoord van jou, op de datum voor de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
  5. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
  6. Drie dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

Je kan ook een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeerder. We vragen €35,- voor een consult wat wordt verrekend met de aanbetaling bij het inboeken van een tattoo afspraak. Voor kleine tattoos is een consult vaak niet nodig, om te bepalen of een consult wat voor jou is kan je het boekingsformulier invullen en aangeven dat het alleen voor een consult is.

Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren dan vragen wij je om eert een consult in te boeken. Vanaf een foto kunnen wij vaak niet zien, of ,en wat, wij ermee kunnen doen voor je. Tijdens het consult bespreken we wat er mogelijk is en geven wij uitgebreid advies.

Wij maken geen ontwerpen zonder ingeboekte afspraak, ook niet tegen betaling helaas. Wij willen alles wat wij ontwerpen graag zetten, wij zijn immers tattoo artiesten en geen grafische ontwerpers. Ook willen wij zelf onze eigen ontwerpen zetten, het kan namelijk maar zo zijn dat je met ons ontwerp naar een andere tatoeerder gaat. Al is dit laatste zeker niet de hoofd reden waarom wij geen ontwerpen van te voren laten zien. 😉 Waarom wij niets van te voren toe sturen is omdat je anders meer gaat twijfelen dan nodig. Je zal het met familie en vrienden bespreken en iedereen heeft een andere mening wat je kan beïnvloeden. Tot zo verre dat je los komt van je eigen idee en wens. Daarom is er genoeg tijd op de dag van de afspraak om met de artiest zelf het ontwerp te bespreken. Je mag altijd iemand meenemen voor een second opinion. Of eerst een vrijblijvend consult inplannen. 

Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. Wij maken persoonlijke ontwerpen voor onze klanten en tatoeëren deze dus niet nogmaals. Onze creativiteit is oneindig dus helpen wij je graag met een ontwerp wat wij speciaal voor jou maken.

Je zult helaas niet vooraf inzien hoe de tattoo er exact uitkomt te zien. Je bent bij het inboeken van een afspraak als het goed is al bekend met ons werk, wij hopen dat vertrouwen in ons en onze visie voldoende is.

Je kan overige informatie, voorbeelden of wijzigingen indienen tot aan 3 dagen na het inboeken van de afspraak. Dien je dit later in dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht, omdat het proces voor het ontwerp al in gang is gezet.