Fine line tattoos

 

 

 

 

 

Bij Nova Art staan wij bekend om onze fine line tattoos. Omdat wij dit bijna dagelijks zetten hebben we best wat kennis opgebouwd over wat wel of niet mogelijk is. We krijgen wel eens de vraag of we single needle tattoos zetten, maar bekijk onze portfolio en beoordeel zelf of je het mooi en fijn genoeg is wat je ziet. Of die lijn nou met een single needle of een 7 liner is gezet, het gaat om het eindproduct.

Roxanne is de enige artiest die werkt met een single needle. De andere artiesten werken vanaf een tight 3 liner, wat ook nog zeer fine line is. Omdat wij kennis van fine line hebben genezen ze over het algemeen gelijk goed. Maar net als bij alle tattoos heb je recht op een gratis bijwerk sessie indien nodig. Wij zetten onze tattoos liever voorzichtig en met een keer bijwerken dan te snel met kans op uitlopen, want dat is lastiger te fixen.

Elk persoon en elke artiest heeft een ander begrip van hoe een fine line tattoo er uit moet zien. Kijk dus naar de portfolios van de artiesten en bepaal welke fine line stijl van welke artiest je het meest aanspreekt.

Een dunne naald heeft minder weerstand in de huid dus het kan zijn dat de lijn niet consistent is in diepte. Een aantal plekken op het lichaam zijn hierdoor minder tot niet geschikt voor fine line tattoos. Voor meer informatie hierover is het t beste om contact op te nemen met de studio.