Artiest Roxanne Rosa

Over Roxanne

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Rosa. Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden, maar wat ze precies wilde doen, dat was haar nog niet duidelijk.

Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt.

Ze was gestart met RoxaRosa face- en bodypainten, is gestopt op haar hoogtepunt, 3e van de wereld in 2015, en is volledig gaan focussen op het tatoeëren.
Roxanne is een artiest in de volgende stijlen: Ornamental en (super) fine line.

Boekingsinformatie

 • Haar agenda gaat 1x per 3 maanden open. (1 september voor okt/nov/dec, 1 december voor jan/feb/mrt, 1 maart voor apr/mei/jun, 1 juni voor jul/aug/sept)
 • Zodra de agenda open is verschijnt het boekingsformulier op deze pagina.
 • Roxanne kan soms minder spraakzaam zijn. Neem dus iets mee om jezelf te vermaken. De focus ligt ten alle tijde op de kwaliteit van de tattoo.
 • Betaling is mogelijk via PIN, contant of Tikkie

Roxanne volgen op social media?

Portfolio Roxanne

Boek een afspraak

Meld je aan voor de nieuwsbrief of blijf up to date via onze socials over wanneer de agenda van Roxanne weer opent.

Haar agenda gaat 1x per 3 maanden open: 

 • 1 september voor okt/nov/dec,
 • 1 december voor jan/feb/mrt,
 • 1 maart voor apr/mei/jun,
 • 1 juni voor jul/aug/sept

Wanneer de agenda open staat zie je hieronder automatisch het afsprakenformulier.

 

De agenda is gesloten. Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak in te boeken bij Roxanne voor komende maanden. Meld je aan voor de nieuwsbrief of blijf up to date via onze socials over wanneer haar agenda weer opent.
HET PROCES GAAT ALS VOLGT IN ZIJN WERKING

1. Je krijgt een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
2. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
3. Na akkoord van jou, voor de datum van de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos incl. design is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
4. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
5. Drie dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

OVERIGE INFORMATIE VOOR JE AFSPRAAK
 • Je kan altijd een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeëerder. Voor een consult vragen wij €35, wat wordt verrekend met de totaalprijs van je tattoo, zodra je een afspraak boekt.
 • Zonder aanbetaling en tattoo afspraak ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er namelijk meer tijd in het ontwerpen zitten dan de waarde van de aanbetaling.
 • Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.
 • Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren, dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Aan de hand van een foto kunnen wij vaak niet goed genoeg zien of, en wat wij voor je kunnen doen.
 • Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. De designs die wij voor onze klanten maken zijn uniek en worden dus eenmalig getatoeëerd. Onze creativiteit is oneindig dus we helpen je graag met een gepersonaliseerd ontwerp!
 • Tot op de dag van de afspraak zul je jouw tattoo design niet te zien krijgen. Je bent als het goed is tijdens het inboeken van een afspraak al bekend met ons werk en hopen daarom dat jouw vertrouwen in ons en onze visie voldoende is.
 • Overige/aanvullende informatie, voorbeelden of wijzigingen kan je tot 3 dagen na het inboeken van je afspraak naar ons mailen. Mocht je dit pas later doen, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Wij zijn namelijk al begonnen met het ontwerpen van jouw tattoo!
SLUIT ALLE TABBLADEN