Artiest | Roxanne Horn

Over Roxanne

Nova Art is een lang gekoesterde droom van ondernemer Roxanne Horn. Van jongs af aan wist zij dat ze ondernemer wilde worden, maar wat ze precies wilde doen, dat was haar nog niet duidelijk.

Creativiteit zit haar in het bloed, dus een combinatie van ondernemen en iets creatiefs was al snel gemaakt. Ze zette haar bedrijf ‘RoxaRosa face en bodypaint’ op tijdens haar studie en ging hier na haar afstuderen mee verder.

Ze gaf les en deed mee aan internationale bodypaint wedstrijden en is uiteindelijk ‘met pensioen gegaan’ na het bereiken van 3e op het wereld kampioenschap en 4e op het Europese kampioenschap in 2015.

Tijdens deze activiteiten is ze gestart met tatoeëren en besloot ze te stoppen met bodypainten om zich volledig te focussen op het tatoeëren.
Ondanks dat ze een HSP is, was haar droom om een eigen zaak te hebben. De focus voor Roxanne ligt te allen tijde op de kwaliteit in haar werk. Het is daarom handig om iets mee te nemen om jezelf te vermaken en wellicht rekening te houden met een iets minder spraakzame sessie.

Roxanne is een artiest in de volgende stijlen: Ornamental, geometric, black and grey realism, super fineline, floral.

Roxanne volgen op social media?

Portfolio Roxanne