Artiest Aimée Handpoka

Over Aimee 

Aimee komt uit Luxemburg en is voor de liefde verhuisd naar Utrecht vier jaar geleden. Ze spreekt vloeiend Engels, Luxemburgs, Duits en Frans en verstaat en spreekt een beetje Nederlands. 

Aimee is onze regular guest artist en haar werkzame dagen verschillen per maand. Door dat ze meerdere banen heeft is ze veel aan het reizen. Het beste is om met haar contact op te nemen om alles voor je tattoo wens te bespreken.

Boekingsinformatie
* Inboeken kan via: aimee.handpoka@gmail.com of via het formulier op deze pagina.
* Aimee heeft geen vaste werkdagen, geef dus vooral jouw beschikbaarheid door!
* Je kan bij haar betalen via Tikkie of contant 

Aimee volgen op Instagram?

Portfolio Aimée

Boek een afspraak

Afspraak Boeken (Boekingsformulier) (AIMEE) (#8)

Persoonlijke gegevens

Ivm verplaatsingen en/of annuleringen vragen wij je telefoonnummer. (Geef je voorkeur aan voor: bellen, sms, WhatsApp of geen voorkeur)

Vragenlijst over je tattoo

Toelichting over je foto's.

Geef hieronder toelichting over je foto’s. Graag zo concreet en specifiek mogelijk met minimale uitwijding naar achtergrond informatie of beweegredenen.

WEL: Informatie die zichtbaar verwerkt moet worden in je tattoo (Bijv. een letter, symbool, of iets wat je mooi vind aan je voorbeeld foto)
NIET: Betekenis en achtergrond informatie. (Bijv. verleden en persoonlijke redenen die voor jou alleen belangrijk zijn)

HET PROCES GAAT ALS VOLGT IN ZIJN WERKING

1. Je krijgt een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
2. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
3. Na akkoord van jou, voor de datum van de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos incl. design is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
4. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
5. Drie dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

OVERIGE INFORMATIE VOOR JE AFSPRAAK
  • Je kan altijd een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeëerder. Voor een consult vragen wij €35, wat wordt verrekend met de totaalprijs van je tattoo, zodra je een afspraak boekt.
  • Zonder aanbetaling en tattoo afspraak ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er namelijk meer tijd in het ontwerpen zitten dan de waarde van de aanbetaling.
  • Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.
  • Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren, dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Aan de hand van een foto kunnen wij vaak niet goed genoeg zien of, en wat wij voor je kunnen doen.
  • Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. De designs die wij voor onze klanten maken zijn uniek en worden dus eenmalig getatoeëerd. Onze creativiteit is oneindig dus we helpen je graag met een gepersonaliseerd ontwerp!
  • Tot op de dag van de afspraak zul je jouw tattoo design niet te zien krijgen. Je bent als het goed is tijdens het inboeken van een afspraak al bekend met ons werk en hopen daarom dat jouw vertrouwen in ons en onze visie voldoende is.
  • Overige/aanvullende informatie, voorbeelden of wijzigingen kan je tot 3 dagen na het inboeken van je afspraak naar ons mailen. Mocht je dit pas later doen, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Wij zijn namelijk al begonnen met het ontwerpen van jouw tattoo!
SLUIT ALLE TABBLADEN