Boek een afspraak

 

 

 

 

 

Boek een afspraak door de volgende vragenlijst in te vullen.

Kopieer de tekst hieronder.

Plak het in een nieuwe e-mail, vul de gegevens in en stuur het via e-mail naar novaarttattoo@gmail.com

Alle velden zijn verplicht.

 

*Corona update*

Onze studio is voorlopig alleen geopend op afspraak. Heb je een korte vraag dan kan je bellen of mailen met de shopmanager. Eventueel een kort consult inboeken met de shopmanager is ook mogelijk. Je kan bellen van di t/m za van 12:00 – 17:00 uur. 

 

* Het kan tot aan twee weken duren voor je een antwoord terug krijgt. Wij hopen op je begrip en je geduld.*

PERSOONLIJKE GEGEVENS


Voornaam: 

Achternaam:
E-mailadres:
Ivm verplaatsingen en/of annuleringen vragen wij uw telefoonnummer. (Geef uw voorkeur aan voor: bellen, sms, WhatsApp of geen voorkeur)
Telefoonnummer en voorkeur: 

VRAGENLIJST OVER JE TATTOO

 

1. Bij wie wil je je afspraak boeken?

Johe (di,wo, za)
Kristina (di)

Deborah (wo,vr,za)
Jenya (vr) 
Rony (za)
Roxanne (niet boekbaar voor 2020).

 

2. Wanneer zou je willen boeken?
Di, wo, do, vrij, za + welke maand

 

3. Waar op je lichaam wil je de tattoo hebben?

4. Hoe groot, in centimeters, wil je het ongeveer hebben? (Lengte en eventueel breedte)

5. Zwart, kleur, beiden of keus aan de tatoeëerder? 

6. Stuur ons voorbeelden (voor covers; stuur foto van je huidige tattoo mee en voorbeelden van wat je zou willen)
Het is verplicht om ten minste één foto mee te sturen. De grootte mag niet meer dan 1 mb per foto zijn.

 

7. Toelichting over je foto’s
Geef hieronder toelichting over je foto’s. Graag zo concreet en specifiek mogelijk met minimale uitweiding naar achtergrond informatie of beweegredenen.

WEL: Informatie die zichtbaar verwerkt moet worden in je tattoo (Bijv. een letter, symbool, of iets wat je mooi vind aan je voorbeeld foto)
NIET: Betekenis en achtergrond informatie. (Bijv. verleden en persoonlijke redenen die voor jou alleen belangrijk zijn)

 

8. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
Google/ Social media Nova Art/ Social media van (vul artiest naar keuze in)/ Via klant van (vul artiest naar keuze in)/ Evenement/ Haarlem City Blog/ Langs de studio gelopen/ Anders, namelijk:.. 

9. Indien je graag nog iets kwijt wilt, dan kan dat hieronder.

 

 

 

 

 

HET PROCES GAAT ALS VOLGT IN ZIJN WERKING

1. Je krijgt een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp.
2. Je krijgt een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
3. Na akkoord van jou, op de datum voor de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos incl design is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
4. Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
5. Twee dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

OVERIGE INFORMATIE VOOR JE AFSPRAAK

Je kan altijd een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeëerder. We vragen €35,- voor een consult wat wordt verrekend bij het inboeken van een tattoo afspraak. Langskomen en de sfeer in de studio te peilen is zonder afspraak mogelijk, je moet je immers wel goed voelen bij zo een belangrijke gebeurtenis.

Zonder aanbetaling ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er wel meer tijd inzitten dan de waarde van de aanbetaling maar wij ontwerpen dan ook niet zonder tattoo afspraak. Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.

Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Vanaf een foto kunnen wij vaak niet zien of ,en wat, wij ermee kunnen doen voor je.

Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. Ook maken wij persoonlijke ontwerpen voor onze klanten en tatoeëren deze dus niet nogmaals. Onze creativiteit is oneindig dus helpen wij je graag met een ontwerp wat wij speciaal voor jou maken.

Je zult dus helaas niet vooraf inzien hoe de tattoo er exact uiteindelijk uitkomt te zien. Je bent bij het inboeken van een afspraak als het goed is al bekend met ons werk, wij hopen dat vertrouwen in ons en onze visie voldoende voor je is.

Je kan overige informatie, voorbeelden of wijzigingen indienen tot aan 3 dagen na het inboeken van de afspraak. Dien je dit later in dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht omdat het proces voor het ontwerp al in gang is gezet.