Afspraak boeken & contact

Kijk bij “artiesten” wiens stijl je voorkeur heeft. Je kunt direct bij de artiesten op hun pagina inboeken.

Weet je nog niet door wie je geholpen wilt worden?

vul dan onderstaand formulier in.

* Het kan tot aan twee weken duren voor je een antwoord terug krijgt. Wij hopen op je begrip en je geduld.*

Boek bij Roxanne

Boek bij Deborah

Boek bij Kristina

Boek bij Ricky

Boek bij Aytor

Boek bij Bryela

NL Boekingsformulier bij 'Afspraak boeken' (#12)

Persoonlijke gegevens


Ivm verplaatsingen en/of annuleringen vragen wij je telefoonnummer. (Geef je voorkeur aan voor: bellen, sms, WhatsApp of geen voorkeur)

Welke artiest en datum?


!! Let op: Roxanne boekt per kwartaal. Haar agenda gaat 4 keer per jaar open voor 72 uur op: 1 maart, 1 juni, 1 september, 1 december

!! Let op Deborah boekt momenteel vanaf juli 2024

Vragenlijst over je tattoo


Toelichting over je foto's.

Geef hieronder toelichting over je foto’s. Graag zo concreet en specifiek mogelijk met minimale uitwijding naar achtergrond informatie of beweegredenen.

WEL: Informatie die zichtbaar verwerkt moet worden in je tattoo (Bijv. een letter, symbool, of iets wat je mooi vind aan je voorbeeld foto)
NIET: Betekenis en achtergrond informatie. (Bijv. verleden en persoonlijke redenen die voor jou alleen belangrijk zijn)

Overig


JE BOEKING IS VERZONDEN.. EN NU?

 1. Na het versturen van het formulier krijg je eventueel een mailtje terug met wat verdere vragen over het ontwerp. Boek je voor meerdere personen, gebruik dan 1 formulier. Lukt het toevoegen van een foto niet? Mail de foto naar novaarttattoo@gmail.com
 2. Anders krijg je gelijk een prijsopgave, tijdsduur en beschikbare data.
 3. Na akkoord van jou, voor de datum van de tattoo, ontvang je een afspraakbevestiging met betaalinformatie voor de aanbetaling. Voor kleine tattoos is de aanbetaling €50,- en voor grote tattoos incl. design is de aanbetaling €100,- of €150,-. Dit is onderdeel van het totaal bedrag.
 4.  Na ontvangst van de aanbetaling is de boeking compleet. Wij mailen niet een ontvangstbewijs van de aanbetaling, wij mailen alleen als we geen aanbetaling hebben ontvangen.Ook mailen wij het ontwerp niet toe van te voren. Op de dag zelf is er genoeg tijd om aanpassingen te maken indien nodig.
 5. Drie dagen voor de afspraak ontvang je een herinnering via de mail.

OVERIGE INFORMATIE VOOR JE AFSPRAAK

 1. Je kan altijd een afspraak maken voor een consult om je ideeën te bespreken met een tatoeëerder. Voor een consult vragen wij €35, wat wordt verrekend met de totaalprijs van je tattoo, zodra je een afspraak boekt.
 2. Zonder aanbetaling en tattoo afspraak ontwerpen wij helaas niet. Wij steken tijd en moeite in jouw opdracht en uiteraard is onze tijd niet gratis. Vaak gaat er namelijk meer tijd in het ontwerpen zitten dan de waarde van de aanbetaling.
 3. Zie je toch van je tattoo afspraak af, dan ben je helaas je aanbetaling kwijt.
 4. Wil je een bestaande tattoo uitbreiden of coveren, dan vragen wij je om langs te komen in de studio voor een consult. Aan de hand van een foto kunnen wij vaak niet goed genoeg zien of, en wat wij voor je kunnen doen
 5. Wij maken bestaande tattoos van andere tatoeëerders niet exact na. De designs die wij voor onze klanten maken zijn uniek en worden dus eenmalig getatoeëerd. Onze creativiteit is oneindig dus we helpen je graag met een gepersonaliseerd ontwerp!
 6. Tot op de dag van de afspraak zul je jouw tattoo design niet te zien krijgen. Je bent als het goed is tijdens het inboeken van een afspraak al bekend met ons werk en hopen daarom dat jouw vertrouwen in ons en onze visie voldoende is.
 7. Overige/aanvullende informatie, voorbeelden of wijzigingen kan je tot 3 dagen na het inboeken van je afspraak naar ons mailen. Mocht je dit pas later doen, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Wij zijn namelijk al begonnen met het ontwerpen van jouw tattoo!

 

STUUR EEN BERICHTJE

Heb je overige vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een berichtje via onderstaand formulier. Wil je graag een (consult) afspraak maken of wil je je wensen bespreken? Boek dan een afspraak via het boekingsformulier op deze pagina.  

Contact formulier / contact pagina

Nova Art Tattoo zit 500 meter lopen van Haarlem station en er is een parkeergarage aan de overkant van de straat op Lange Herenstraat 11.

Dagtarief 
Voor €10,- kan je een dagkaart aanschaffen via interparking 
Deze kaart is geldig van 00:00 uur tot 24:00 uur

ONS ADRES

Lange Herenstraat 38 zwart
2011 LJ Haarlem

novaarttattoo@gmail.com 

Zie de artiesten pagina’s voor hun voorkeuren voor de betaling

OPENINGSTIJDEN

 • Alleen geopend op afspraak
 • Zondag en Maandag gesloten

BANKGEGEVENS

KvK: 88041972
BTW: NL864485372B01

Bank: NL94INGB0774032138

Zien we je binnenkort in de studio?

Nova Art Tattoo Studio, home for tattoo lovers