Aanbetaling en annulering

 

 

 

 

 

Voor het inboeken van elke tattoo dient een aanbetaling gedaan te worden. De grootte van de aanbetaling hangt af van het formaat van de tattoo. De aanbetaling kan in de studio gelijk betaald worden bij het inboeken of binnen 7 dagen na het boeken van de afspraak overgemaakt te worden. Indien de boekingsdatum op kortere termijn is, dan graag zo snel mogelijk betalen.

  • € 50,- is de aanbetaling voor een tattoo tussen de €70/ €180,-
  • € 100,- is de aanbetaling voor een tattoo tussen de €200/€350,-
  • € 150,- is de aanbetaling voor een tattoo hoger dan €350,-

De aanbetaling wordt verrekend met het totaal bedrag van de tattoo. Het resterende deel kan op de dag worden betaald, contant of via PIN in Haarlem, in Bussum alleen contant. Indien je meerdere sessies hebt dan wordt de aanbetaling verrekend tijdens de laatste sessie.

Het kan ook voorkomen dat je je afspraak wilt verzetten. Je kan kosteloos je afspraak twee keer verzetten binnen vier maanden met behoud van je aanbetaling, mits het 72 uur voor de boekingsdatum gedaan wordt.
Als je je afspraak annuleert, ongeacht wanneer, dan ben je je aanbetaling helaas kwijt. De aanbetaling is voor het werk en de tijd die wij in de geannuleerde afspraak hebben gestoken. Tevens is het voor het vasthouden van de geboekte datum en tijd.

Je krijgt bij je boekingsbevestiging de betaalgegevens voor de aanbetaling.