Aanbetaling en annulering

 

 

 

 

 

Voor het inboeken van elke tattoo dient een aanbetaling gedaan te worden. De grootte van de aanbetaling hangt af van het formaat van de tattoo. De aanbetaling of eventuele consultkosten kunnen direct tijdens het inboeken in de studio worden betaald of door het bedrag binnen 7 dagen na het boeken over te maken. Indien de boekingsdatum op kortere termijn is, dan graag zo snel mogelijk betalen. Pas na de ontvangst van de aanbetaling/consultkosten is de boeking definitief.

*Mochten wij de aanbetaling niet op tijd ontvangen, dan moeten wij je afspraak helaas annuleren.

  • € 35,- is de aanbetaling voor een consult.
  • € 50,- is de aanbetaling voor een tattoo tussen de €70/ €200,-
  • € 100,- is de aanbetaling voor een tattoo tussen de €200/€350,-
  • € 150,- is de aanbetaling voor een tattoo hoger dan €350,-

De aanbetaling wordt verrekend met het totaalbedrag van de tattoo. Het resterende deel kan op de dag van je afspraak worden betaald. In Haarlem kan dit contant of via PIN. In Bussum is het alleen mogelijk om contant te betalen. Indien je meerdere sessies hebt,  wordt de aanbetaling verrekend tijdens de laatste sessie.

Het kan ook voorkomen dat je je afspraak wilt verzetten. Je kan kosteloos je afspraak twee keer verzetten binnen vier maanden met behoud van je aanbetaling, mits het 72 uur voor de boekingsdatum gedaan wordt.
Als je je afspraak annuleert, ongeacht wanneer, dan ben je je aanbetaling helaas kwijt. De aanbetaling is voor het werk en de tijd die wij in de geannuleerde afspraak hebben gestoken. Tevens is dit voor het reserveren van de door jou geboekte datum en tijd.

De betaalgegevens voor de aanbetaling vind je in jouw boeking bevestigingsmail.